ALT (Алт /алтернатива/) - 30 капсули - новото решение в борбата с алергиите

MLS
APL

Това е микс от най-ефикасните естествени съставки срещу алергии, за изчистването на кръвта от имунни комплекси, свързани с развитието на алергиите и изчистване на лимфата. Заздравява клетъчните мембрани, намалява изхвърлянето на хистамина от клетъчните депа, подобрява микроциркулацията и неутрализира свободните радикали. Продуктът ще ви помогне да се справите с повечето досадни симптоми и да се премахне дискомфорта, без да предизвиква странични ефекти.

Начин на употреба:
Дражетата трябва да се държат под езика, докато се разтворят напълно. Това повишава ефективността на усвояване на продукта, тъй като активните компоненти започват да работят още в устната кухина. Чрез лигавицата те бързо навлизат в кръвния поток и се разпространяват по целия организъм, което води до незабавен ефект.

Препоръчителна схема на приемане:
Оптималното време за прием е преди сън. Препоръчва се да се съчетае с MLS. При едновременно приемане на дражетата MLS и ALT , отначало е необходимо да се разтопи MLS, после ALT.

Състав:петмез, захар, регулатор на киселинността лимонена киселина E330, селекция ALT: : зелен чай листа (camellia sinensis), блатен тъжник листа (filipendula ulmaria), лайка цвят (matricaria recutita), джинджифил корен (zingiber officinale), женско биле корен (glycyrrhiza glabra), евкалипт листа (eucalyptus globulus), мангостин (garcinia mangostana), лозови листа (vitis), кедрови ядки (nucleus pineus), черна боровинка (ribes nigrum), арония (aronia), натурален овкусител касис, хранителни оцветители от растителен произход: антоцианини (anthocyanins Е163).

APL- храна за клетките
  • 1
  • 4
  • 2
  • http://wowslider.com/
  • 5
bootstrap slider by WOWSlider.com v8.7

css menu by Css3Menu.com

BGtop  

APL резултати
APLgodani фейсбук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Гласувай за мен в BGTop100.com BGtop100
Гласувай  Рейтинг класация на българските сайтове 5rov.com
Main.BG - Каталог