BTY (Бюти ) - 30 капсули - тайната на красотата отвътре

BTY
APL

Дражетата BTY са натурална нутрикозметика, която Ви помага да изглеждате по-добре, по-уверени и по-млади! Приемайки ги, Ви ще почувствате прилив на бодрост, ще станете по-активни и рядко ще се изморявате!
Основното предимство на нутрикозметиката е в това, че съдържащите се в таблетките за красотата биофлавоноиди попадат направо в кръвния поток и въздействат отвътре, водейки до мащабни изменения. Напр. подобряват състоянието на кожата на лицето и тялото. Използваните нутрикозметични средства дават най-добрите положителни резултати, но е необходимо да изчакате очевидните подобрения по-дълъг период от време. В състава на нутрикозметичните препарати като правило влизат необходимите ни микро и макро елементи с насочено действие.

Начин на употреба:
Дражетата трябва да се държат под езика, докато се разтворят напълно. Това повишава ефективността на усвояване на продукта, тъй като активните компоненти започват да работят още в устната кухина. Чрез лигавицата те бързо навлизат в кръвния поток и се разпространяват по целия организъм, което води до незабавен ефект.

Препоръчителна схема на приемане:
Дражетата BTY могат да се приемат по всяко време на деня, за предпочитане след хранене.

Състав: ягоди (фолиева киселина), нар (аминокиселини), авокадо (витамини), алое вера (овлажняване), лимон (глюкоза и фруктоза), еделвайс…

 

APL- храна за клетките
  • 1
  • 4
  • 2
  • http://wowslider.com/
  • 5
bootstrap slider by WOWSlider.com v8.7

css menu by Css3Menu.com

BGtop  

APL резултати
APLgodani фейсбук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Гласувай за мен в BGTop100.com BGtop100
Гласувай  Рейтинг класация на българските сайтове 5rov.com
Main.BG - Каталог