NRM (Норм) - 30 капсули - контрол върху диабета

NRM
APL

За контролиране нивата на кръвната захар, забавя развитието на диабета, предпазва от усложнения, нормализира обмяната на веществата и подобрява работата на задстомашната жлеза като активира изработката на инсулин и повишава усвояването на глюкозата. Повишава имунитета. Укрепва съдовете, подобрява общото им състояние. Успокоява нервната система, защитава от стреса. Отстранява сухотата на кожата, ускорява зарастването на язвички и рани.

Начин на употреба:
Дражетата трябва да се държат под езика, докато се разтворят напълно. Това повишава ефективността на усвояване на продукта, тъй като активните компоненти започват да работят още в устната кухина. Чрез лигавицата те бързо навлизат в кръвния поток и се разпространяват по целия организъм, което води до незабавен ефект.

Препоръчителна схема на приемане:
Оптималното време за приемане на дражето е от 9 до 11 часа.
Препоръчително е дражето NRM за контролиране на кръвната захар да се приема в комбинация с драже RLX за защита от стреса, тъй като нервното напрежение и стресът са сред основните рискови фактори, предизвикващи повишаване на кръвната захар.

Състав:питахайа (драконов плод), янгмей (китайска ягода), гарсиния камбоджа, ябълка, личи, елеутерокок (сибирски женшен), женшен, офика, черна боровинка, аромат, меласа, захар, регулатор на киселинността: лимонена киселина E330, хранителен оцветител.

 

APL- храна за клетките
  • 1
  • 4
  • 2
  • http://wowslider.com/
  • 5
bootstrap slider by WOWSlider.com v8.7

css menu by Css3Menu.com

BGtop  

APL резултати
APLgodani фейсбук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Гласувай за мен в BGTop100.com BGtop100
Гласувай  Рейтинг класация на българските сайтове 5rov.com
Main.BG - Каталог