Болести и APL

Акумулиращите дражета на компания APL са продукт на новото време и от ново поколение. Това е:

Това е хранителен продукт, който съдържа биологично-активни вещества. В него всички полезни природни вещества са съхранени в първоначалния си естествен вид, благодарение на специалното им екстрахиране чрез електрически ток с високо напрежение и с отрицателен заряд.
При тази технология се акумулира силата на екстрактите (синергизмът) от всички растения, треви, плодове, горски плодове, които се използват като суровина. В крайна сметка се постига ефективен здравен резултат.
Това е най-удобната форма за достигане до бързи резултати и тя няма аналог в света. И това е ексклузивният продукт на компания APL.

Проблеми и заболявания, при които се препоръчва
приемането на нано акумулиращите дражета на APL

Сърце

Централна и периферна нервна система

Заболявания на съдовете

Заболявания и увреждания на опорно-двигателния апарат - кости, стави, сухожилия

Заболявания на дихателната система - бели дробове

Заболявания на стомаха и черва

Уши, нос и гърло -патологии

Подостри и хронични заболявания на пикочно-половата система

Кожа

Предоперационна подготовка и следоперационна рехабилитация

Прием за лечение и профилактика с нано акумулиращите дражета на компанията APL

Изследванията на профилактичното приемане на акумулиращите дражета на компания APL свидетелства, че както при практически здравите хора, така и при хората с различни заболявания, бързо се нормализират общото емоционално състояние и работата на сърдечно-съдовата система, подобрява се сънят, намаляват се високото кръвно налягане и умората, повишава се вниманието, подобрява се умствената и физическата дейност, нормализира се опорно-двигателната система, възстановява се нивото на захар в кръвта, подобрява се състоянието на пикочно-половата система, нормализира се ендокринната система, подобрява се еректилната функция, намалява необходимото време за почивка, създава се бодър нервно-психичен тонус, което помага за много по-бързото възстановяване на трудоспособността. При това се намалява честотата на дишането - то става ритмично и дълбоко.

Именно на голямата концентрация на отрицателни електрични заряди се дължат профилактичните свойства на акумулиращите дражета, които през лигавицата бързо насищат кръвта, бързо намират болната клетка, проникват в нейното ядро и я насищат с минусов заряд. Дражетата също така са обогатени с много различни витамини и минерали, с което се постига двоен ефект на изцеление на всякакъв вид недостиг и на болестите в организма.

Съгласете се, че правилното доставяне на подхранващи биологично-активни вещества до всяка клетка – през кръвта, в голяма степен определя работата на всички органи и системи в човешкия организъм. И другият най-главен елемент на акумулиращите дражета – фактът, че те са заредени с отрицателен заряд, който възстановява нормалната поляризация на клетката и активира работата на всички ферментни системи.
Въпросът обаче, е друг: Защо именно отрицателният заряд, а не някакъв друг физически фактор, е така важен за организма? Отговорът на този толкова важен въпрос - колкото и да е странно, е твърде простичък: Положителният заряд практически съпровожда всичко, което е чуждо за организма: паразити, вируси, инфекции, холестерин, възпаления, гъбички, бактерии. В същото време електичните заряди със знак минус ясно фиксират здравословните процеси в организма.Затова отслабването на отрицателните заряди или смяната им с положителни, грубо нарушава човешкото здраве!

С две думи – коригирането на електричния заряд в човешкия организъм е естествен природен метод. Той привежда в нормално състояние всички системи, но преди всичко - съдовата система, която за съжаление, по медицинската статистика страда повече от всички останали системи.

 

При използването на заредените с минусов заряд акумулиращи дражета на компания APL, са напълно доказани и имат най-голямо значение за клиниката следните действия: седативно, хипотензивно, противовъзпалително, противооточно, болкоуспокояващо и регенериращо трофиката. При определени условия, а в частност при въздействие върху големите съдове, отрицателните електрични заряди на акумулиращите дражета оказват дезагрегационен и хипокоагулиращ ефект, подобря-ват микроциркулацията и регионалното кръвообращение, влияят благоприятно върху имунореактивните процеси и на тези във вегетативната нервна система.

Комбинации от APL дражета, които са помогнали на хората при различни болести

Безплодие

GRW, MLS, ALT, PWR woman, PWR man (едновременно за мъжа и жената)
Бели дробове GRW -2 месеца
Болест на Паркинсон, токсоплазмоза, херпес GRW, ALT, SLD, MLS - 6 месеца
Бъбреци (цялата пикочо-полова система) PWR(M)+GTS 

Витилиго

MLS+ALT+HPR - 8 месеца (не по-малко), като след две седмици се добавя SLD,GRW, GTS

Възли в цялото тяло

GRW

Деном на простата

GRW, MLS, ALT, SLD

ДЦП (Липса на гълтателен рефлекс)

GRW, SLD
За добра памет RLX+GTS

Захарен диабет

дългосрочно приемане MLS, ALT, NRM

Зрение

GRW, ALT, SLD  / SLD+GRW / GRW, STP, SLD, HPR

Кашлица

GRW, MLS, ALT

Кисти

PWR(W)+ALT 
Колаген от вътре SLD 
Ларингит GRW, MLS, ALT

Онкология, мозък, матка, химиотерапия: 

GRW(5бр.), MLS(2-3бр.), ALT(2-3бр.)

Псориазис

GRW, SLD, MLS, ALT

Спинална херния

SLD по 3 дражета
Стоматит GRW, MLS

Стоматологични проблеми (всички възпалителни процеси)

STP+HPR  

Сърце (недостиг на въздух, аритмия)  

HRT+RLX 
Хеликобактер пилори Минимум три месеца антипаразитната програма MLS+ALT при три клиента анализът на ХЕЛИКОБАКТЕР ПИЛОРИ Е НЕГАТИВЕН!
Хемороиди GRW, MLS, ALT

Хламидия в костите

MLS+ALT

Хрущяли и кости (чупливи кости)

GRW, SLD
Грип MLS, ALT, ICE, GRW, STP - от всяко по 2-3 дражета на ден
Разтройство MLS, ALT, ICE
Запек MLS, ALT, ICE, STP
Цистит MLS, ALT, RLX, STP
Настинка GRW, STP - от всяко по 2-3 дражета на ден

 

 

 

APL- храна за клетките
  • 1
  • 4
  • 2
  • http://wowslider.com/
  • 5
bootstrap slider by WOWSlider.com v8.7

css menu by Css3Menu.com

BGtop  

APL резултати
APLgodani фейсбук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Гласувай за мен в BGTop100.com BGtop100
Гласувай  Рейтинг класация на българските сайтове 5rov.com
Main.BG - Каталог