Бизнес възможности

Ако вече сте опитали продуктите на APL и сте възхитени от здравословните ползи на дражетата, може да станете бизнес партньор, знаейки, че дражетата лесно се продават поради тяхната бърза и висока ефективност. Често се продават по древния метод "от уста на уста".

Ако искате да се чувствате ЗДРАВИ, да имате повече ВРЕМЕ, повече ПРИЯТЕЛИ, повече ПЪТЕШЕСТВИЯ, повече ПАРИ и повече СВОБОДА, то тази бизнес възможност е за вас!

Компанията APLGO е създадена основно, за да даде на хората две възможности:
1.Да бъдат здрави.
2.Да бъдат богати.

Може да се регистрирате безплатно тук.

След регистрацията започвате със стартов пакет във вашия акаунт на APL платформата /https://backoffice.aplgo.com /, който е на партньорските цени от посочените цени в сайта ни.(с до -60% отстъпки за всички продукти), като освен тези отсъпки ще ползвате множество бонуси и подаръци при всяко пазаруване. Плащането за продуктите, които сте избрали се извършва моментално във Вашия онлайн акаунт с дебитна или кредитна карта, също и по банков път. Доставката на закупените от Вас продукти се осъществева с куриерска фирма чрез Регионалните центрове за обслужване в София и Пловдив.

Няма да бъдете задължени или обвързани със задължителни месечни покупки или други, за да ползвате бонусите и отстъпките на компанията.

Какво се случва след това? След това Вие сами вземате решение да изградите свой собствен бизнес в APL и затова каните в своя екип партньори! Вие можете да поканите колкото искате хора и от тях да избирате тези, които са взели същото решение! Това и ще бъде вашият екип! Тези хора обикновено не са много и вече с двама-трима Вие просто строите огромна организация в различни градове и страни!

Създаването на Вашия екип ще Ви даде възможност за висока доходност, тъй като в маркетинг плана на компанията APL са заложени 15 вида бонуси за подсигуряване на добра печалба. Гледайте видеото по-долу.

Регистрацията ви дава навременно известяване за всички новости в Компанията:

Ако сте се регистрирали, но не сте закупили стартовия пакет и не влизате в профила си в продължение на един месец, той автоматично ще бъде изтрит.

ПОВЕЧЕ ЗА БИЗНЕС ПЛАНА НА КОМПАНИЯТА APL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

APL- храна за клетките
  • 1
  • 4
  • 2
  • http://wowslider.com/
  • 5
bootstrap slider by WOWSlider.com v8.7

css menu by Css3Menu.com

BGtop  

APL резултати
APLgodani фейсбук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Гласувай за мен в BGTop100.com BGtop100
Гласувай  Рейтинг класация на българските сайтове 5rov.com
Main.BG - Каталог