Правилен прием на APL продуктите

Много е важно да приемате правилно дражетата, за да имате максимална полза от тях.

Дражетата APLGO не се явявят лекарство.Те са храна. Нормално е храната да ни лекува и да ни възстановява, а не фармацевтичните лекарства. Препоръчват се да се приемат като допълнително средство за подобряване състоянието при различни болести или за профилактика при заболявания и патологии. Уникалността на растителните компоненти значително способстват за съхранението на красотата, младостта и подбряване качеството на живот. Всеки продукт в серията е бързодействащ концентрат от природни сили.

Начин на употреба на нано акумулиращите дражета APL

Дражетата трябва да се държат под езика, докато се разтворят напълно. Това повишава ефективността на усвояване на продукта, тъй като активните компоненти започват да работят още в устната кухина. Мястото под езика е много богато кръвоснабдено. Чрез лигавицата полезните вещества от дражетата бързо навлизат в кръвния поток и се разпространяват по целия организъм, което води до незабавен ефект. По този начин се избягва пътя на полезните вещества през стомаха, което възпрепятста в голяма степен достигането им до болните клетки. Те действат като вътрешна система за организма.

Не пробивайте опаковката на дражетата, защото те са херметически защитени, за да се запази най-добре тяхната сила! В случай, че пробиете опаковката на драже, без да искате, веднага го консумирайте. Извън опаковката си то губи силата и ефективността си.

Пийте много вода - два литра на ден!!!!!!

Пиенето на вода /не на кафета, сокове или други напитки/- по два литра на ден, е от изключително важно значение, тъй като извежда токсините от организма, които тялото отделя в резултат на пречистващата сила на организма. Запомнете! Ако не изведете токсините от тялото си, няма да получите максимален ефект от приема на дражетата. Токсините ви замърсяват - измийте тялото си!

Препоръчителен прием и полза на APL нано дражетата:

Предназначение:
За какво помага:
Прием
Дражето: ALT
Това е микс от най-ефикасните естествени съставки, заедно действащи срещу алергии, за изчистването на кръвта от имунни комплекси свързани с развитието на алергиите и изчистване на лимфата.
При алергии от всякакъв произход, при склонност към алергии, при снижен имунитет.
Преди сън. Препоръчва се да се съчетае с MLS. При едновременно приемане на дражетата MLS и ALT , отначало е необходимо да се разтопи MLS, после ALT.
Дражето: MLS
За избавяне от паразити. Чисти над 250 вида патогени (вируси, гъбички, бактерии, червеи). Възстановява и укрепва имунитета, благодарение на което се предотвратява повторното заразяване. При регулярно приемане поддържа нормалния баланс на микрофлората в червата.
Паразитни заболявания. При интоксикация на организма от отпадните продукти на паразитите в организма, профилактика срещу заразяване с глисти. Препоръчва се да се взима особено на пролет, заради сезонната активност на глистите тогава.
Най-добър резултат дражетата дават, когато се приемат преди сън. Препоръчва се да се приема с ALT. При съвместно приемане на MLS и ALT , първо следва да разтопите под езика MLS, после ALT.
Дражето: NRM
За контролиране нивата на кръвната захар, забавя развитието на диабета, предпазва от усложнения, нормализира обмяната на веществата и подобрява работата на задстомашната жлеза, като активира изработката на инсулин и повишава усвояването на глюкозата.За профилактика при диабет.
Повишава имунитета. Укрепва съдовете, подобрява общото им състояние. Успокоява нервната система, защитава от стреса. Отстранява сухотата на кожата, ускорява зарастването на язвички и рани.
При захарен диабет, при висок риск от развитие на диабет .
Препоръчителното време на прием е – от 9 до 11 сутринта или след обедното хранене.
☝️Дражето NRM за контрол на нивото на кръвната захар е хубаво да се приема с дражето RLX за защита от стрес (доколкото нервното напрежение и стреса се отнасят към основните рискови фактори, провокиращи покачване на нивото на захарта в кръвта, тъй като адреналина блокира действието на инсулина).
Ефективността на NRM се повишава също, когато се приема с MLS за избавяне от паразити и GTS за повишаване на тонуса и жизнената енергия. Първо следва да се разтопи GTS, после – NRM.
Дражето: ICE
За нормализиране работата на стомаха, отстранява проблемите с преработката и усвояването на храната в стомаха, тежест, парене, киселини, повишено газообразуване . Способства за изчистване на червата и отстранява чревните колики, поддържа функциите на черния дроб и бъбреците, отстранява възпалението и регулира стомашно-чревния тракт. Повишава имунитета в тази област.
При нарушено храносмилане, тежест, киселини и парене в стомаха, газове, нарушени функции на задстомашната жлеза, червата, възпалителни процеси в стомашно-чревния тракт, при висок риск от развитие на гастрит и язва.
Акумулиращото драже е хубаво да се взима в сутринните часове, за предпочитане от 7.00 до 9.00
Дражето: SLD
За възстановяване и оздравяване на ставите, сигнализира за разрушаване на хрущялната тъкан, повишава гъвкавостта и подвижността на ставите, отстранява ставните болки, нормализира обменните процеси. Ускорява регенерацията на повредените стави, стимулира изработването на синовиална течност, спира възпалителните процеси, снема отоците и отстранява самата причина за възникване на болката. Укрепва сухожилията и ставните връзки.
При патологически състояние и заболявания свързани с поражения на ставите и хрущялната тъкан, ставни болки, ограничена подвижност на ставите, възрастови изменения.
Дражето е хубаво да се приема от 15.00 до 17.00. В случай, че приемате по две дражета, първото да се взима от 15.00 до 16.00, второто – от 16.00 до 17.00.
Дражето: STP
За бързо отстраняване на болка от всякакъв произход. Оказва изразен обезболяващ ефект, като отстранява причината за възникване на болката, нормализира артериалното налягане, поддържа работата на сърдечно-съдовата система. Антиоксидантите в него неутрализират действието на свободните радикали, забавят процеса на клетъчното стареене, допълва недостига от витамини и минерали, нормализира работата на вътрешните органи.
При болка от всякакъв произход: главоболие, зъбобол, стомашна болка, болки в гърба, ревматически болки и т.н.
Може да се приема по всяко време при възникване на болка.
Дражето: GRW
За съхраняване на младостта и активността, оздравяване на организма, повишаване на тонуса, укрепване на имунитета. Антиоксидантите неутрализират действието на свободните радикали, забавят процеса на клетъчното стареене.Помага да се съхрани острото и добро зрение, повишава подвижността на ставите, подобрява координацията в движенията, повишава физическата и умствена работоспособност и помага да се съхрани ясна мисълта.Укрепва имунитета, подобрява храносмилането, като стимулира размножаването на полезната микрофлора в червата.
При понижен тонус, отслабена имунна защита, при възстановяване след прекарано заболяване и операции, за профилактика при възрастови изменения (отслабване на зрението, паметта, интелектуалните способности), недостиг на витамини.
Дражето се приема в първата половина на деня. GRW не следва да се приема едновременно с MLS, когато се прави курс на чистене на организма. Приемането му е хубаво да се започне след завършване на чистенето.
Дражето: GTS
За повишаване на физическата и умствената работоспособност, тонуса на организма, изпълване с жизнена енергия. Стимулира обмяната на веществата, усвояването на въглеводородите, белтъците, мазнините, повишава енергията на организма. Благодарение на съдържащият се в него Коензим Q10, неутрализира действието на свободните радикали, предотвратява развитието на артеросклероза. Увеличава продължителността на живота, влияе положително на кръвоснабдяването на главния мозък, интелектуалните способности, моторните функции. Нормализира функциите на щитовидната жлеза, отстранява раздразнеността, тревожността, хроническата умора.
При понижен тонус, хроническа умора, нервно напрежение, отслабване на физическата и умствена работоспособност, при възстновяване след боледуване или операции, в напреднала възраст.
Дражето е препоръчително да се взима в сутрешните часове, доколкото продукта оказва тонизиращо и стимулиращо действие.
Дражето: RLX
За отстраняване на нервно напрежение, повишена тревожност, за нормализиране работата на нервната система, защита от стреса. Позволява да се съхрани вътрешното спокойствие, подобрява концентрацията и вниманието, избавя от безсъние, обезпечава пълноценен нощен сън, нормализира кръвообращението, обменните процеси.
При повишена нервна възбуда, тревожност, склонност към депресии, стрес.
Дражето може да се приема по всяко време, желателно е след хранене.
Дражето: HRT
Поддържа работата на сърцето, за оздравяване на сърдечно-съдовата система, нормализиране на сърдечния ритъм, предупреждава за сърдечни патологии, подобрява артериалното налягане, защитава съдовете, снабдява организма с ценни витамини, минерали, аминокиселини за нормалната работа на сърцето. Сигнализира за заболявания на сърдечно-съдовата система, в това число и исхемична болест на сърцето.
При нарушен сърдечен ритъм, високо кръвно налягане, заболявания на сърдечно-съдовата система, при повишен риск за развитие на сърдечни патологии.
Дражето за сърцето е най-ефективно да се приема от 11.00 до 13.00 /тогава сърцето е активно/.
Дражето: HPR
Възстановява, защитава и изчиства черния дроб. Стимулира отделянето на хранителни ферменти, подобрява преработката на мазните храни, ускорява извеждането от организма на ненужните отпадни продукти, нормализира нивото на холестерола, снабдява организма с ценни витамини. Оказва противовъзпалително действие, укрепва и дренира черния дроб, подобрява неговата функция и защитава тъканта му от токсическото въздействие на лекарствените препарати. Укрепва имунитета.
При нарушени функции на черния дроб, заболявания на черния дроб ( хепатит, цироза и др.), болести на жлъчния мехур, задстомашната жлеза, при употреба на мазна и тежка храна , при нарушена обмяна на веществата, при проблеми с храносмилането.
Оптималният резултат се постига при приемане на HPR преди сън. /защото черният дроб работи активно между 1 и 3 ч.през нощта/.
Дражето: PWR man
За пикочно-половата система при мъжете, повишава потентността, за профилактика на простатата, повишава тонуса и общото здраве. Помага да се решат интимни проблеми, отстранява проблемите с изпускане при уриниране, нормализира обмяната на веществата, сигнализира за формиране на нежелани образувания.
При снижено полово влечение, проблеми с ерекцията, проблеми с честото уриниране и изпускане, простатит, при други нарушения на функциите на пикочно-половата система.
Най-добри резултати може да получите при приема на дражето в 21 часа вечерта. / защото тогава активно работят половите жлези/ .
Дражето: PWR woman
За оздравяване на женската репродуктивност, решава проблеми от интимен характер, профилактика при гинекологични заболявания, нормализила работата и чисти пикочно-половата система, нормализира хормоналния баланс, нервната система, отстранява психоемоционалното напрежение и стреса.Повишава либидото, поддържа половата активност и способства за достигане на мултиоргазъм по време на интимна близост. Смегчава симптомите при менопауза, остеопороза и други заболявания. Подобрява обмяната на веществата, храненето на тъканите и снабдяването им с кислород, възстановява енергията.
При хормонални нарушения, симптоми на менупауза, заболявания на женската полова система, раздразнителност, нарушена обмяна на веществата, понижен тонус, понижено полово влечение, при други интимни проблеми.
Най-добри резултати може да получите при приема на дражето в 21 часа вечерта. / защото тогава активно работят половите жлези/
Дражето: BRN
Помага да се съживят невроните и съдовите клетки, влияе благоприятно на мозъчната дейност, подобрява паметта и кръвоснабдяването на централната нервна система, подпомага концентрацията на вниманието, яснотата на мисленето и паметта, стимулира творческото мислене. Активните съставки оказват общоукрепващо въздействие върху клетките, помага да заздравите нервната система и да се предпазите от синдрома на професионалното изчерпване (синдром на „прегаряне“),ускорява синтеза на протеини в мозъка.
Когато сте подложени на постоянен информационен поток, при тревожност и необходимост да се вземат решения, интелектуална умора, разсеяност, проблеми с паметта...При спад на мозъчната ефективност, психическа умора, болест на Алцхаймер, частични липси в паметта.

Дражето може да се приема по всяко време на деня.

ВАЖНО: Всички предложени часове за прием са само препоръчителни, а не задължителни. Когато и да вземете дражето, то работи. Всяко драже действа от 24 до 48 часа, заради информационния и енергиен заряд. Предложените часове са съобразени, единствено и само с това, в кои часове на денонощието дадени органи са активни или пасивни. Но това не е свързано задължително с приема на дражетата. Това е допълнително знание, с което тези от вас, които желаят могат да се съобразят и ползват.

Освен това, почти всички хора, започващи да приемат дражетата APL, споделят за някои влошавания в състоянието си. Но тези явления имат абсолютно разбираемо обяснение и се наричат "криза на оздравяването".
Доколкото продукцията на APL съдържа изключително и само активни биологически компоненти, е възможна масова гибел на микроби, вируси, гъбички, паразити в тялото, а това не изключва увеличаване на интоксикацията и първоначално влошаване на състоянието.

Във всички случаи при употреба на дражетата APL, Вие активно създавате своя собствена защита против болестите.

Начин на съхранение на APL дражетата:

Дражетата трябва да се съхраняват на тъмно. В никакъв случай не ги излагайте на продължителна и силна светлина. Най-добрата и препоръчителна температура, при която може да съхранявате дражетата е от 18 до 21 градуса. Но ако нямате възможност за такива условия, знайте, че дражетата могат да стоят и в хладилник /но не в най-студената част/ и на по-висока температура, но на не повече от 27 градуса, защото се размекват.

 

APL- храна за клетките
  • 1
  • 4
  • 2
  • http://wowslider.com/
  • 5
bootstrap slider by WOWSlider.com v8.7

css menu by Css3Menu.com

BGtop  

APL резултати
APLgodani фейсбук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Гласувай за мен в BGTop100.com BGtop100
Гласувай  Рейтинг класация на българските сайтове 5rov.com
Main.BG - Каталог